Nieuwe pand Amberrosia wordt feestelijk geopend

TUSSEN DE VAARTEN – Kinderdagopvang Amberrosia is dit weekend verhuisd naar een nieuw pand in Tussen de Vaarten. Zondag 6 april is er vanaf 14.00 uur een open dag met allerlei activiteiten, zoals workshops judo en gebarentaal, goochel- en poppenshows en luchtkussens.
Zondag 6 april is er een open dag in het nieuwe pand van Amberrosia aan de Carel Willinklaan 88. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)

“Ondanks de crisis is het ons toch gelukt om een pand te bouwen en te groeien”, zegt eigenaar Jim Rustveld trots. Volgens hem komt dit door de flexibele opvang, die gericht is op de behoeften van de klant. “Omdat wij er ook wonen, kunnen wij 24/7 opvang bieden. En wat ook heel belangrijk is: mensen betalen alleen voor dat wat ze afnemen. Heb je vier uur nodig, dan betaal je dat ook”, aldus Rustveld.
Het nieuwe pand is uitgerust met voorzieningen die voldoen aan de nieuwste eisen van deze tijd. “We hebben zonnepanelen op het dak, een elektrische auto én automatische led-verlichting. Als er genoeg daglicht binnenkomt, dan gaat het licht niet aan!” vertelt Rustveld.
Ondanks de verhuizing naar het nieuwe pand blijft Amberrosia kleinschalig. Er is een babygroep, een peuteropstapgroep en een groep naschoolse opvang. Ook behoudt de organisatie haar unieke concept, geënt op sport en beweging.
Artikel geplaatst op: 31 maart 2014 - 17:29

Gerelateerd

Delen