Wegens succes herhaald
Vrijstaand wonen in Noorderplassen-West

ALMERE – Na een succesvolle verkoop vorige zomer van elf vrijstaande woningen, start zaterdag 17 mei de verkoop van de tweede fase van het nieuwbouwproject ‘Voor Anker’. Dit is een project van Vastgoedontwikkeling Kuin b.v. uit Bovenkarspel.
Het plan bestaat uit elf ruime kavels (240 tot 440 vierkante meter), gelegen op een schitterende locatie omgeven door groen vanaf 269.900 euro v.o.n. De kavels zijn met de achtertuin op het Zuidoosten of het Noordwesten gesitueerd.
Er is keuze uit zes verschillende woningtypes. De woonoppervlaktes zijn nagenoeg gelijk. De verschillen zitten in de architectuur en kapvorm. Er kan dus gekozen worden voor het huis dat qua stijl en indeling het meeste aanspreekt.
In het ontwerp is er keuze uit verschillende kleuren gevelstenen en kleuren keramische dakpannen, waardoor men een eigen identiteit creëert. Via opties zijn er allerlei keuzemogelijkheden, zoals: vergroten van de woonkamer, garage, maar ook het vergroten van de eerste en tweede verdieping behoren tot de mogelijkheden. Zelfs een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn mogelijk. De bouw start medio november 2014.
Belangstellenden zijn zaterdag 17 mei tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom bij de Watersportvereniging aan de Boelijn 70 in de Noorderplassen.
Meer informatie over de verkoop: De 4 Linden Makelaardij, 036-5480870, www.de4Linden.nl of Van Westrhenen Makelaardij, 036-5383200, www.vanwestrhenen.nl
Artikel geplaatst op: 30 april 2014 - 19:13

Gerelateerd

Delen