‘Langer thuis-zaterdag’ en ‘Traplift-informatiedag’

RANDSTAD - Iedere derde zaterdag van de maand organiseert Vegro Thuiszorgwinkel Almere aan de Randstad 21-22 de ‘Langer thuis-zaterdag’, zo ook 17 mei. Donderdag 22 mei is er een ‘Traplift-informatiedag’.
Zolang de mogelijkheid er is blijven de meeste mensen graag zelfstandig thuis wonen. Thuis, in een vertrouwde omgeving, met vrienden en familie in de buurt. We weten allemaal dat ouderdom komt met gebreken. Er zijn diverse oplossingen voor alledaagse obstakels. Vaak wordt er direct gedacht aan aanpassingen van de woning door middel van een traplift of aangepaste badkamer. Maar ook voor de kleinere dagelijkse bezigheden zijn handige hulpmiddelen te vinden. Te denken aan keukenhulpmiddelen, zoals een potopener of een gehoekte kaasschaaf of huishoudelijke hulpmiddelen waaronder een ‘helping hand’ of drempelhulp. Producten als een sta-opstoel of binnenhuis rollator zorgen ervoor dat men, op een veilige manier, mobiel blijft binnen de eigen woonomgeving.
Traplift-informatiedag

Vegro organiseert op 22 mei in samenwerking met Thyssen Krupp een traplift-informatiedag. Tijdens deze dag worden de bezoekers voorzien van deskundig advies en is het mogelijk om een proefrit te maken op een innovatieve traplift.
Kijk voor meer informatie over de huistest of traplift-infodag op www.vegro.info of bel 0800-2887766 (gratis).
Artikel geplaatst op: 30 april 2014 - 19:18

Gerelateerd

Delen