3CPO geeft uitleg over project Kopenhagen

POORT - Ervaar zaterdag 24 mei tijdens de Nieuwbouwdag hoe het is om een eigen nieuwbouwwoning te (laten) bouwen. Tussen 11.00 en 15.00 uur staat die dag bij de bouwkeet van Noordersluis aan de Denemarkenstraat in Almere Poort een kop koffie klaar en legt initiatiefnemer 3CPO graag uit hoe de woningen er uit zien.
Op een unieke locatie in het Europakwartier, Almere Poort, gaat Bouwgroep Kopenhagen 24 woningen realiseren. (Foto: aangeleverd)

Op zoek naar een betaalbare woning, geheel naar eigen smaak ingedeeld? Met Bouwgroep Kopenhagen kan je als woningzoeker met maximale invloed en inzet je eigen appartement realiseren. In het project Kopenhagen kan dat al met een bruto jaarinkomen vanaf 23.500 euro. Samen met jou bouwen wij 24 unieke stadsappartementen vanaf 108.000 euro.
Bouwgroep Kopenhagen is een vereniging en treedt op als opdrachtgever. De deelnemers van Bouwgroep Kopenhagen bepalen zelf hoe hun woning eruit komt te zien.
Ideale zonligging

Op een unieke locatie in het Europakwartier, Almere Poort, gaat Bouwgroep Kopenhagen 24 woningen realiseren. Gelegen aan de Denemarkenstraat op de zuidwesthoek, heeft het gebouw een ideale zonligging. Zowel ten zuiden als ten westen van het gebouw is een archeologische vindplaats en deze worden niet bebouwd. Dit geeft aan beide zijden vrij zicht op een groenvoorziening.
Wonen in Almere Poort heeft meerdere voordelen. Met strand, bos, het Cascadepark en water in de directe omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden. Met de stedelijke opzet, dat Almere Poort karakteriseert, levert dit een unieke combinatie. Het NS-station is nagenoeg om de hoek, je bent met ca. 20 minuten op Centraal Station Amsterdam.
Uitleg

Initiatiefnemer 3CPO stelt je tijdens de Nieuwbouwdag op 24 mei in de gelegenheid om een goed beeld van het project Kopenhagen te krijgen, door je mee te nemen in eerder gerealiseerde projecten. Op deze dag wordt er op de bouwlocatie meer uitleg gegeven over het project en de verschillende woningtypen. Uiteraard is er volop de gelegenheid voor het stellen van vragen.
Meer weten over Bouwgroep Kopenhagen: www.bouwgroepkopenhagen.nl of mail of bel: peter@3-cpo.nl of 036-7600493.
Artikel geplaatst op: 14 mei 2014 - 11:52

Gerelateerd

Delen