Bosrandbuurt Almere Hout in verkoop

NOBELHORST – De Bosrandbuurt maakt deel uit van Stadsdorp Nobelhorst in Almere Hout. Wonen aan het water, in een boomgaard of een karakteristieke laan. Een eigen plek waar je eerste buren reeën, haviken of bevers zijn. Zaterdag 24 mei gaan de eerste huizen in de Bosrandbuurt in de verkoop.
Nobelhorst bestaat uit meerdere buurten. De Bosrandbuurt is het derde buurtje dat in verkoop gaat, en wel met 38 aankleedhuizen in veld 5. De koopsommen liggen tussen 179.500 euro v.o.n. voor een tussenhuis en maximaal circa 299.500 euro v.o.n. voor een twee-onder-een-kaphuis.
De verkoop en bouw van de eerste buurten (Reinwaterbuurt en Langehoutbuurt) zijn in volle gang. De Bosrandbuurt onderscheidt zich door rustig, individueel woongenot in een landelijke omgeving. En wat dacht je van een kersen-, appel- en perengaard die je als Bosrandbuurtbewoner tot je beschikking hebt?
Energiebonus

De aankleedhuizen zijn in basis al supercompleet. Maar wil je meer, dan kan je kiezen voor ‘aankleed-opties’ zoals een kookeiland, veranda of steiger. Ook zijn de aankleedhuizen in Nobelhorst dusdanig energiezuinig (A) dat je zelfs in aanmerking kan komen voor een energiebonus van 8.000 euro via NHG (Nationale Hypotheek Garantie).
Informatieschuur

Kom zaterdag 24 mei tussen 11.00 en 15.00 uur langs in de informatieschuur (locatie: Vinkweg/Nobellaan, Almere Hout) en laat je door Buurtmakelaar Madeleen (06-51821038 en madeleen@woneninnobelhorst.nl) en haar team informeren over de aankleedhuizen in Nobelhorst.
Kijk voor meer informatie op www.bosrandbuurt.nl en volg Nobelhorst ook op Facebook: www.facebook.com/woneninnobelhorst
De informatieschuur is iedere zaterdag en laatste zondag van de maand open van 11.00 tot 13.30 uur.
Artikel geplaatst op: 19 mei 2014 - 12:46

Gerelateerd

Delen