Nieuwe vrienden maken of een liefde vinden met VriendenEnzo

ALMERE - ‘Leuke dingen doe je samen’, dat is het motto van de Almeerse Bianca Nielen. Maar met wie is soms een vraag. Op haar website www.vriendenenzo.nl is het mogelijk om een eigen profiel aan te maken en op zoek te gaan naar nieuwe vrienden of een nieuwe liefde in de buurt.
Bianca Nielen. (Foto: aangeleverd)

“Ik woon sinds 2005 in Almere”, vertelt Bianca. “Toen ik in Almere kwam wonen merkte ik dat het niet zo eenvoudig was om door mijn vaak drukke leven nieuwe vrienden te maken. Met deze ervaring en de gedachte dat er veel meer mensen zijn die wel wat meer mensen om zich heen kunnen gebruiken, heb ik speciaal voor de regio Flevoland deze vrienden- en datingsite opgericht. Want nieuwe vrienden maken is nu eenmaal niet altijd gemakkelijk.”
VriendenEnzo is vriendschap en daten voor jong en oud (minimumleeftijd 18 jaar) en voor zowel mannen als vrouwen. Volgens Bianca was er geen goede vriendensite en voor veel datingsites moet te veel geld betaald worden. Om in te schrijven bij VriendenEnzo is het afsluiten van een abonnement niet nodig. “Je zit dus niet vast aan maandelijkse vaste kosten. Mijn site is goedkoop en werkt met een prepaid muntensysteem. Zo kun je zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven.”
De eerste 350 inschrijvers krijgen 10 munten (ter waarde van 10 euro) cadeau. Meer informatie: www.vriendenenzo.nl
Artikel geplaatst op: 20 mei 2014 - 13:48

Gerelateerd

Delen