Wonen in Noorderplassen West erg in trek

NOORDERPLASSEN WEST – Wonen in de meest waterrijke wijk van Almere Stad met minstens zoveel bos is erg in trek. Een open dag leverde onlangs verschillende opties op. “Er zijn inmiddels veertien opties genomen op de zelfbouwkavels”, aldus Marieke Brentjes van de gemeente. “En op een nieuwe uitgegeven deel bestaande uit twaalf kavels, zijn al zes opties genomen.
De interesse voor nieuwbouwprojecten in Noorderplassen West is groot. Op zelfbouwkavels en nieuwbouwprojecten worden veel opties genomen. (Foto: aangeleverd)

Ook de interesse voor nieuwbouwprojecten in Noorderplassen West is groot. Tijdens de open dag werden dertig inschrijvingen voor het nieuwbouwproject ‘Voor Anker’ en ruim vijftien inschrijvingen voor het project ‘Hollandse Haven’ genoteerd. “Dit is niet alleen mooi voor de Noorderplassen, maar ook een signaal dat de Almeerse woningmarkt weer aantrekt.” zegt Henk Mulder, wethouder duurzame ruimtelijke ontwikkeling.
Wie Noorderplassen West regelmatig bezoekt zal gemerkt hebben dat er steeds meer woonprojecten gerealiseerd worden. Niet gek, gezien de prachtige groene en waterrijke omgeving waarin de wijk is gelegen. Meer informatie: ikbouwmijnhuisinalmere.nl, vanwestrhenen.nl (‘Voor Anker’) en hollandsehaven.nl
Artikel geplaatst op: 11 juni 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen