Reacties op de stelling

Emile De stelling ‘Glennis Grace is wat mij betreft van harte welkom!’ ging over het optreden van de zangeres afgelopen weekend tijdens het feest van Almere. Eerder liet ze zich negatief uit over Almere. 53 procent stemde ‘oneens’ met deze stelling.
Waarom Almere
Zou graag uitleg van Glennis Grace willen omtrent deze uitspraken en de reden waarom ze nu weer in Almere woont. Ik geloof dat er weinig Almeerders op haar zitten te wachten.

Focus

Heel verstandig van haar. Ze moet zich maar met haar optreden bezighouden. Al dat andere kost alleen maar negatieve energie. Zit ze niet op te wachten…
Farida
Monsterlijke gebouwen

Glennis is welkom maar ze heeft ook volkomen gelijk over Almere. Toen ik hier kwam wonen, werd de stad langzaam steeds gezelliger en kwam er steeds meer sfeer. Ergens tien jaar geleden besloot het gemeentebestuur echter dat Almere zo kaal en ongezellig mogelijk moest worden. Er werden overal laanbomen gekapt, het gezellige Circus werd gesloopt, de leuke wereldbol verdween van het Globeplein en er kwamen steeds meer monsterlijke gebouwen. Onze stad wordt lelijk gemaakt door ons eigen gemeentebestuur. Weg ermee.
Pim van Kesteren
Rotte eieren

Liep afgelopen woensdag in de Makro om boodschappen te doen en toevallig klonk de stem van die Whitney Houston NA-AAPSTER onophoudelijk door de luidsprekers. Ik werd er gek van! En zo gaat het zaterdagavond op de Esplanade ook weer.
Heeeel veel geschreeuw en Whitney Houston na-aap-nummers. En dat in de stad waar La Grace een bloedhekel aan heeft!
Maar ja het Almeerse geld wat zij voor haar optreden krijgt zal goed zijn. Ik geloof dat ik nog wel een paar rotte eieren heb liggen.
Teun
Artikel geplaatst op: 30 juni 2014 - 12:24

Gerelateerd

Delen