Eigen nieuwbouwwoning bouwen in project Kopenhagen

EUROPAKWARTIER - Ervaar zaterdag 2 augustus tijdens de open dag hoe het is om een eigen nieuwbouw woning te (laten) bouwen! Tussen 11.00 en 13.00 uur op de bouwlocatie aan de Ierlandstraat in Almere Poort staat bij de bouwkeet van bouwbedrijf Noordersluis een kop koffie klaar voor geïnteresseerden.
Ben je op zoek naar een betaalbare woning, geheel naar jouw smaak ingedeeld? Dan ben je niet alleen. Met Bouwgroep Kopenhagen kan je als woningzoeker met maximale invloed en inzet je eigen appartement realiseren. In het project Kopenhagen kan dat al met een bruto jaarinkomen vanaf 23.500 euro. Samen met jou bouwen wij 24 unieke stadsappartementen vanaf 108.000 euro.
Bouwgroep Kopenhagen is een vereniging en treedt op als opdrachtgever. De deelnemers van Bouwgroep Kopenhagen bepalen zelf hoe hun woning eruit komt te zien.
Ideale zonligging

Op een unieke locatie in het Europakwartier, Almere Poort, gaat Bouwgroep Kopenhagen 24 woningen realiseren. Gelegen aan de Denemarkenstraat op de zuidwesthoek, heeft het gebouw een ideale zonligging. Zowel ten zuiden als ten westen van het gebouw is een archeologische vindplaats en deze worden niet bebouwd. Dit geeft aan beide zijden vrij zicht op een groenvoorziening.
Wonen in Almere Poort heeft meerdere voordelen. Met strand, bos, het Cascadepark en water in de directe omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden. Met de stedelijke opzet, dat Almere Poort karakteriseert, levert dit een unieke combinatie. Het NS-station is nagenoeg om de hoek, je bent met ca. 20 minuten op Centraal Station Amsterdam.
Initiatiefnemer 3CPO stelt je tijdens de open dag in de gelegenheid een goed beeld van het project Kopenhagen te krijgen, door je mee te nemen in eerder gerealiseerde projecten. Op de bouwlocatie wordt meer uitleg gegeven over het project en de verschillende woningtypen. Uiteraard is er volop de gelegenheid om vragen te stellen.
Meer weten over Bouwgroep Kopenhagen: www.bouwgroepkopenhagen.nl. Heb je interesse en/of ben je je aan het oriënteren op een nieuwe woning? Aarzel dan niet en kom ook zaterdag 2 augustus.
Vragen? Mail peter@3-cpo.nl of 036-7600493.
Artikel geplaatst op: 21 juli 2014 - 11:24

Gerelateerd

Delen