ASC Waterwijk viert 30 jaar voetbal in Almere

SPORTPARK RIE MASTENBROEK - Opgericht op 30 juni 1984 bestaat voetbalvereniging ASC Waterwijk dit jaar 30 jaar. Om dit te vieren vinden er in het weekend van 16 en 17 augustus diverse festiviteiten plaats op Sportpark Rie Mastenbroek in Kruidenwijk.

Naast diverse spelactiviteiten voor de leden staat er op zaterdag een aansprekende wedstrijd op het programma: ASC Waterwijk - VV IJsselmeervogels, aanvang 15.00 uur. Wie vroeger lid is geweest, of zich op een andere manier verbonden met de vereniging verbonden voelt, is van harte welkom om deze wedstrijd bij te wonen. Daarnaast kunnen bezoekers zich aansluitend inschrijven voor een barbecue.
De dag wordt afgesloten met een spetterende feestavond waar een ieder die de club een warm hart toedraagt welkom is. Op de klanken van gezellige feestmuziek kunnen oude anekdotes worden opgehaald of genieten van een drankje en een dansje. Daarnaast zal deze aan deze avond nog extra kleur gegeven worden door een optreden van zanger Patrick van Veen. Kortom reden genoeg om op deze mooie dag langs te komen.
Artikel geplaatst op: 13 augustus 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen