Danslessen voor 40- en 50-plussers

STEDENWIJK – Voor 40- en 50-plussers die altijd al salsa, merengue, bachata en/of kizomba hebben willen leren, maar geen zin om tussen ‘al dat jonge spul’ te staan en voor wie danslessen soms te snel gaan biedt Dansschool en Partycentrum Burnet deze gelegenheid, in een ongedwongen sfeer.
In rustig tempo worden de fijne kneepjes van het salsa-dansen bijgebracht. Gezellig, met leeftijdsgenoten, in een mooie zaal, met leuke muziek en na de les is er nog gelegenheid om even gezellig na te praten.
Op donderdagavond 11 september 2014 van 21.00 tot 22.30 uur worden proeflessen in de verschillende dansen als salsa, merengue, bachata en/of kizomba gegeven. Iedereen is van harte welkom om deze proeflessen kosteloos bij te wonen aan de Kampenweg 7. De dansschool is op donderdagavond vanaf 19.30 uur geopend. De proeflessen beginnen om 21.00 uur, maar bezoekers zijn van harte welkom om eens te kijken hoe een beginners les salsa wordt gegeven.
Bij voldoende inschrijvingen beginnen de lessen op donderdag 18 september om 20.35 uur. Opgeven voor proeflessen via: info@burnet.nl. Meer informatie: www.burnet.nl
Artikel geplaatst op: 03 september 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen