Bouw je eigen nieuwbouwwoning

EUROPAKWARTIER – Bij de rode bouwkeet van bouwbedrijf Noordersluis kunnen geïnteresseerden zaterdag 27 september tijdens de open dag ervaren hoe het is om een eigen nieuwbouwwoning te (laten) bouwen. Tussen 11.00 en 13.00 uur op de bouwlocatie aan de Denemarkenstraat in Almere Poort, staat de koffie klaar.
Op zoek naar een betaalbare woning, geheel naar eigen smaak ingedeeld? Met Bouwgroep Kopenhagen kunnen woningzoekenden met maximale invloed en inzet een eigen appartement realiseren.
In het project Kopenhagen kan dat al met een bruto jaarinkomen v.a. 24.000 euro. Bouwgroep Kopenhagen bouwt samen met de kopers 24 unieke stadsappartementen v.a. 108.000 euro. Bouwgroep Kopenhagen is een vereniging en treedt op als opdrachtgever. De deelnemers van Bouwgroep Kopenhagen bepalen zelf hoe hun woning eruit komt te zien.
Gelegen aan de Denemarkenstraat op de zuidwesthoek in het Europakwartier, Almere Poort, heeft het gebouw een ideale zonligging. Zowel ten zuiden als ten westen van het gebouw is een archeologische vindplaats en deze worden niet bebouwd. Dit geeft aan beide zijden vrij zicht op een groenvoorziening.
Poort

Wonen in Almere Poort heeft meerdere voordelen. Met strand, bos, het Cascadepark en water in de directe omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden. Met de stedelijke opzet, dat Almere Poort karakteriseert, levert dit een unieke combinatie. Het NS-station is nagenoeg om de hoek.
Initiatiefnemer 3CPO stelt bezoekers tijdens de open dag in de gelegenheid een goed beeld van het project Kopenhagen te krijgen. Op de bouwlocatie wordt meer uitleg gegeven over het project en de verschillende woningtypen. Uiteraard is er volop de gelegenheid voor het stellen van vragen.
Kijk voor meer informatie op www.bouwgroepkopenhagen.nl of ga naar www.3-cpo.nl. Of mail of bel: peter@3-cpo.nl of 036-7600493.
Artikel geplaatst op: 15 september 2014 - 11:16

Gerelateerd

Delen