Waanzinnige kortingen bij DoeMere tijdens Oktober Woonmaand

BUITEN CENTRUM - Doemere, één van de grootste woonwinkelcentra van Nederland, pakt de Oktober Woonmaand dit jaar groots aan, met waanzinnige kortingen. Vrijwel alle ondernemers hebben de hele maand superaanbiedingen, waardoor bezoekers alles voor huis en tuin met fikse kortingen in kunnen slaan.
Doemere pakt de Oktober Woonmaand dit jaar groots aan. (Foto: aangeleverd)

Om deze Oktober Woonmaand te vieren, worden er door heel Almere Doemere-shoppingbags uitgedeeld. Daarin is een magazine te vinden met praktische informatie over Doemere en vouchers voor prachtige aanbiedingen, die de bezoeker eenvoudig kan uitscheuren en meenemen naar het woonwinkelcentrum. Voor wie geen Doemere-shoppingbag heeft kunnen bemachtigen zijn deze ook in Doemere verkrijgbaar bij elke winkel.
De maand Oktober staat al sinds lange tijd bekend als ‘Woonmaand’. Veel mensen krijgen door de seizoensverandering weer zin om hun huis opnieuw in te richten. In woonwinkelcentrum Doemere zijn,naast de shoppingbag-acties, in de winkels tijdschriften te vinden met woontips en de nieuwste trends op het gebied van sfeervol wonen.
Iedereen is tijdens Oktober Woonmaand van harte welkom in Doemere om te profiteren van deze waanzinnige kortingen.
Artikel geplaatst op: 01 oktober 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen