Nieuwbouwappartementen voor starters in hartje Almere

STAD CENTRUM – In Almere kan nog veel gebouwd worden, maar niet in het centrum. Dus, jonge mensen die in het stadshart van Almere willen wonen: opgelet. Om de hoek van de Grote Markt komt een modern, nieuw woongebouw met veertig stadsappartementen: De Hoekman.
Niet alleen de locatie is uniek, want je loopt hiervandaan zo naar de winkels, het station en alle uitgaansgelegenheden. Ook de manier waarop de kopers bediend worden is bijzonder. Het Almeerse bedrijf Yes-Co heeft een softwaresysteem bedacht waarin het gehele ontwikkel-, verkoop- en nazorgproces wordt vastgelegd en beheerd. En misschien nog wel belangrijker, alle informatie is voor iedereen die bij dit project betrokken is, is inzichtelijk. Online, super efficiënt en volledig transparant.
Alles altijd inzichtelijk

Als je een appartement koopt in De Hoekman, dan word je niet meer naar huis gestuurd met een map onder je arm. Een inlogcode is het enige dat je nodig hebt. Van de woningplattegronden, tot de tegels in de badkamer en het koopcontract. Alles vind je terug in de online-verkoopmap. Ook het laatste nieuws over de vorderingen van de bouw wordt gedeeld via dit medium en je kunt zelfs in contact komen met andere kopers. Dat het softwaresysteem van Yes-Co ook de andere partijen zoals de ontwikkelaar, aannemer, makelaar en verkoopbegeleider werk uit handen neemt, spreekt voor zich. Iedereen houdt alles bij in één systeem. Dat scheelt heen en weer gemail en voorkomt fouten.
Heb je interesse?

Schrijf je dan gelijk in als geïnteresseerde op de website www.stadsappartementen-almere.nl Je hoort het als eerste als de verkoop start. Prijzen van € 109.800,- tot circa € 133.800,- v.o.n.
Artikel geplaatst op: 06 oktober 2014 - 12:00

Gerelateerd

Delen