Kopers slaan eerste paal 'Appartementen Almeerplant'

MUZIEKWIJK – De bijeenkomst voor kopers en genodigden voor de eerste paal van het complex Appartementen Almeerplant vond vorige week plaats. De eerste kopers van het project sloegen de eerste paal de grond in.
De eerste kopers van het project Appartementen Almeerplant sloegen de eerste paal de grond in. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)

Na de groepsfoto van alle kopers werd aan de overkant bij Partycentrum Spotlight een bijeenkomst gehouden waar de toekomstige buren onder genot van een hapje en een drankje kennis met elkaar konden maken.
De heer Op den Akker stipte, in een korte toespraak namens Van Pijkeren Woningbouw en Ispa Vastgoed, aan dat deze locatie haar belangrijke functie blijft behouden: “Eerst hebben de eerste buurtbewoners bij Tuincentrum Almeerplant jarenlang de bloemen en planten voor hun tuinen gekocht, nu komt de volgende generatie hier wonen.”
Het toekomstige complex Appartementen Almeerplant omvat 59 driekamerappartementen in de prijsklasse van ca. 99.500 euro en is gesitueerd op de voormalige locatie van Tuincentrum Almeerplant aan de stedendreef in de Muziekwijk. Alle 59 appartementen zijn inmiddels verkocht.
Het project is ontwikkeld en wordt gerealiseerd door Ispa Vastgoed en Van Pijkeren Woningbouw. Meer informatie: www.ispavastgoed.nl
Artikel geplaatst op: 11 februari 2015 - 07:00

Gerelateerd

Delen