Voorverkoop nieuwe kavels aan het water

NOBELHORST – De voorverkoop van 21 nieuwe zelfbouwkavels in Veld 9 in Nobelhorst start op vrijdag 19 juni. Voor wie wil wonen aan het water, is dit de kans een droomkavel te reserveren.

De kavels liggen in de Bosrandbuurt. Veel zelfbouwkavels hebben een prachtige en vrije ligging aan het water. Op deze kavels kunnen vrijstaande en twee-onder-een-kaphuizen worden gebouwd. Om zelfbouw in Nobelhorst voor meer mensen mogelijk te maken, zijn er in dit veld ook kavels waarop in een rij gebouwd kan worden. Midden in het veld ligt een ‘buurtkavel’. Deze kan door en met de buurt wordt ingericht met bijvoorbeeld een waterspeelplaats of misschien wel een zwemvijver. Het bos is op loopafstand.
De voorverkoop is in de informatieschuur van Nobelhorst op 19 juni van 17.00 tot 20.00 uur. De kavels worden gereserveerd volgens het principe ‘wie het eerst komt’. In september wordt de vrijblijvende reservering vanuit de voorverkoop omgezet naar een reguliere reservering en gaat de verkoopprocedure officieel van start. Dat is ook het moment dat de grond daadwerkelijk uitgegeven wordt.
In Almere Hout ontstaat - buurtje voor buurtje - een compleet nieuw dorp. Nobelhorst! Ideaal gelegen tussen bos en weiland en ook Almere Haven, het Stadshart van Almere en het Gooi is te bereiken in tien autominuten. In Nobelhorst hebben bewoners invloed op hoe de buurt er straks uitziet. Over de inrichting en het beheer van de wijk beslissen zij mee. Meer informatie op nobelhorst.nl of nobelsleven.nl.
Meer informatie: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl
Artikel geplaatst op: 10 juni 2015 - 07:00

Gerelateerd

Delen