Huisartsenpraktijk eerste voorziening Nobelhorst

NOBELHORST – Onder het toeziend oog van genodigden uit het Almeerse zorglandschap is zaterdag Huisartsenpraktijk Nobelhorst officieel geopend. De praktijk is de eerste voorziening van Nobelhorst.
De tijdelijke huisvesting van de huisartsenpraktijk in Nobelhorst is geheel met natuurlijke materialen gebouwd. (Foto: Fred Rotgans)


Wethouder Henk Mulder (Ruimte, Wonen & Wijken) sprak in een korte toespraak bewondering uit voor de doelgerichtheid en volharding van het team van Huisartsenpraktijk Nobelhorst. In minder dan vier maanden is de praktijk neergezet. Daarnaast roemde hij de Huisartsenpraktijk voor het plaatsen van een gebouw dat opvalt en ondanks dat het slechts voor tijdelijk bedoeld is, duidelijk de stijl en uitstraling van Nobelhorst heeft.
“Speciaal voor patiënten en andere geïnteresseerden is er woensdagavond 1juli van 18.30 tot 21.00 uur een speciale kennismakingsavond”, vertelt huisarts/eigenaar Raymond van der Meijden. “Op deze avond maken we graag kennis en laten we zien hoe onze praktijk er van binnen uitziet” vult collega en mede-eigenaar Eric Boerop hem aan. Voor beiden is het niet de eerste samenwerking. Samen zijn ze al jaren de drijvende kracht achter Huisartsenpraktijk de Waterlelie.
Meer informatie: www.huisartsenpraktijk-nobelhorst.nl.
Artikel geplaatst op: 16 juni 2015 - 16:10

Gerelateerd

Delen