Bouw gestart van De Ontdekking

POORT - Project de Ontdekking bestaat uit vier woonlagen met zeventien appartementen. Vorige week dinsdag 16 juni startte de bouw van het project aan de Adriaen Blockstraat op kavel CK 202, samen met de toekomstige bewoners. Vanaf april 2016 worden de appartementen opgeleverd.
Blij kijken de toekomstige bewoners toe als de eerste paal van appartementencomplex De Ontdekking de grond in gaat. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)

Wonen aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam. Op een prachtige plek aan de rand van Almere worden de appartementen van de Ontdekking gerealiseerd. Hou je van buitenleven, sfeer en gezelligheid? Dan zijn de appartementen van de Ontdekking precies wat je zoekt. Er zijn nog twee appartementen beschikbaar.
Op de begane grond, eerste en tweede verdieping bevinden zich veertien moderne appartementen. Op de bovenste verdieping bevinden zich drie royale penthouses met elk twee terrassen. De penthouses hebben een plafondhoogte van 3,60 meter, dat zorgt voor een extra ruimtelijk effect.
Alle appartementen kenmerken zich door licht en ruimte. De glazen pui brengt veel licht in de woonkamer en keuken en geeft een vrij uitzicht. Bij mooi weer is het balkon als het ware een verlengstuk van de woonkamer en keuken. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail. Het appartementengebouw heeft een lift.
Artikel geplaatst op: 22 juni 2015 - 12:15

Gerelateerd

Delen