Kavels voor ondernemers, families en kleinere huishoudens

HOMERUSKWARTIER - Stedelijk en levendig, dat is het toekomstige straatbeeld van Homeruskwartier Centrum in Almere Poort. In dit gebied zijn, binnen het brede kavelaanbod, veel mogelijkheden voor ondernemers, families en kleinere huishoudens. De verkoop ging afgelopen zaterdag van start.
In Homeruskwartier Centrum zijn veel mogelijkheden voor ondernemers, families en kleinere huishoudens. (Foto: aangeleverd)

In het hart van Homeruskwartier komen zelfbouwkavels vanaf ca. 48 m2 tot zo’n 200 m2 . Naast kavels worden er ook diverse nieuwbouwappartementen gerealiseerd. De bouwregels bieden alle ruimte om wonen en werken te combineren, ook voor wie iets minder te besteden heeft. Op sommige kavels is zelfs 100% ondernemen toegestaan, of er kan een winkel gebouwd worden.
Opvallend zijn de kleinere en relatief goedkope kavels in het plan. Met deze kavels kunnen zelfbouwers veel kanten op voor het bouwen van een huis. Het huis kan breed, smal, hoog of laag zijn. Er mag op een aantal plekken tot zelfs vijf woonlagen hoog worden gebouwd. Op een kleine kavel kan er dus flink wat woonoppervlak worden gecreëerd. Een belangrijk voordeel als ondernemen aan huis een wens is. Er zijn kavels met en zonder tuin en er is altijd ruimte voor een balkon of dakterras. Homeruskwartier Centrum is bij uitstek geschikt als mensen alleen of met z’n tweeën willen bouwen, of juist een huis zoeken waar een groter gezin kan wonen. Een architect kan mensen verder helpen bij het vormgeven van woonwensen.
In dit gebied wordt aaneengesloten gebouwd. Er ontstaan speelse en intieme straten met een variatie aan rijwoningen die worden gesierd door balkons, erkers, voortuintjes en fraaie geveltrappen.
Meer informatie: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/homeruskwartiercentrum
Artikel geplaatst op: 25 juni 2015 - 15:44

Gerelateerd

Delen