Scheidend burgemeester bezoekt Reedewaard

Burgemeester Jorritsma bracht vorige week een bezoek aan Zorgresidentie Reedewaard in Haven. (Foto: aangeleverd)
HAVEN CENTRUM – Vorige week bezocht Annemarie Jorritsma Zorgresidentie Reedewaard. Het is één van haar laatste bezoekjes als burgemeester.

Reedewaard richt zich op dementerende ouderen met een zorgvraag voor permanente of tijdelijke huisvesting. Zorgresidentie Reedewaard is een particuliere kleinschalige organisatie, waar wonen, zorg en dienstverlening naadloos op elkaar zijn afgestemd. Ook verblijven er regelmatig gasten in het zorghotel. Op het zorgplein hebben verschillende (para)medische dienstverleners hun intrek genomen om hun diensten beschikbaar te stellen aan onze bewoners en gasten, alsook aan omwonenden. Die opzet van Zorgresidentie Reedewaard is uniek in Flevoland.

Afscheid

Het is één van de laatste plichtpleging die Jorritsma in de functie van burgemeester doet. Donderdag 3 september neemt zij, t ijdens een buitengewone openbare raadsvergadering, na twaalf jaar afscheid. Na deze raadsvergadering vindt van 20.30 tot 22.30 uur in de Burgerzaal een receptie plaats voor inwoners van Almere en andere belangstellenden. De buitengewone raadsvergadering met het afscheid van burgemeester Annemarie Jorritsma is daar live op scherm te volgen, omdat door de beperkte ruimte niet iedereen in de Raadzaal aanwezig kan zijn.
Artikel geplaatst op: 21 augustus 2015 - 09:54

Gerelateerd

Delen