Redmond O’Hanlon nieuwe bewoner Nobelhorst

NOBELHORST – De Britse schrijver Redmond O’Hanlon kreeg vorige week de sleutel van zijn tijdelijke woning in Nobelhorst. O’Hanlon woont in Almere voor het project 'Almere Verhalen' waarin schrijvers in de stad komen wonen, inspiratie opdoen en vervolgens een boek. De schrijver is bekend van verschillende boeken en de tv-serie O’Hanlon’s helden.
Redmond O’Hanlon kreeg de sleutel van wethouder Frits Huis en Karin Reilingh, regiomanager van Ymere. (Foto: Studio Rotgans/Brian Morgan)

De voorgangers van de Britse schrijver waren Stephan Sanders en Renate Dorrestein. De afgelopen twee maanden woonde O’Hanlon in de voormalige duikschool op het toekomstige Floriadeterrein.
De schrijver kreeg de sleutel van wethouder Frits Huis en Karin Reilingh, regiomanager van Ymere. De woning in Nobelhorst is door Ymere ter beschikking gesteld. Nadat O’Hanlon zijn sleutel kreeg, maakte hij kennis met zijn nieuwe buren tijdens een barbecue bij de Buurtschuur.
Redmond O'Hanlon (1947) is een Britse schrijver en avonturier. O’Hanlon is auteur van onder meer: Naar het hart van Borneo, Tussen Orinoco en Amazone en Na de Amazone . Redmond O'Hanlon is op de Nederlandse televisie te zien in de serie O’Hanlon’s helden, waarin hij in de voetsporen treedt van zijn negentiende-eeuwse helden: ontdekkingsreizigers die de wereld afreisden en de meest wilde ontdekkingen deden.
Artikel geplaatst op: 03 september 2015 - 14:04

Gerelateerd

Delen