EcoPaardHof, energieneutraal wonen bij je paard in bosrijke omgeving

ALMERE – In combinatie met de woningen van EcoMeerHof wordt op een aansluitend landbouwkavel een pensionstalling gerealiseerd. Wonen bij je paard wordt zo een reële werkelijkheid, waarbij de maandelijkse kosten van de paardenhobby kunnen worden gereduceerd en de hobby weer betaalbaar wordt.
Daarnaast bieden de aangrenzende bossen van Staatsbosbeheer ruime mogelijkheden om met je paard je eigen omgeving te verkennen. Bij jouw vrijstaand woonhuis heb je bovendien een eigen weide of paddock zodat vanaf jouw eigen terras zicht hebt op jouw favoriete viervoeter.
Een garage/berging en een paardenbox met opslagruimte voor stro en voer is realiseerbaar en kan je naast jouw woonhuis realiseren, stalling in en pensionstal behoort ook tot de mogelijkheden.
Samen met jouw buren ben je deeleigenaar van een grote weide waarin jouw paard samen met dat van andere kan in het zomerseizoen kan worden geweid.
In een vereniging participeer je dan in VVE-verband van de geboden faciliteiten en uitbreiding hiervan, een deskundige beheerder coördineert de dagelijkse gang van zaken.
Het woonhuis is energieneutraal gebouwd en is door de slimme organisatie binnen de Collectief Particulier Opdrachtgeverschap qua prijs en kwaliteit geborgd.
De indeling van het woonhuis met twee bouwlagen is vrij, er kunnen maximaal vijf kamers in worden gerealiseerd.
Een unieke samenwerking met een bank/hypotheekadviseur geeft je snel inzicht of jouw droom kan worden verwezenlijkt, maatgeboden advies en een maximale leenverklaring wordt hierbij geboden.
Meer weten over deze bijzondere kans? Zie www.ecopaardhof.nl
Een exclusieve informatieavond voor amazones, ruiters en hun partners wordt aanstaande vrijdag 16 oktober gehouden aan de Edvard Munchweg 107a in Almere Stad. Aanmelden kan via de website of info@ecopaardhof.nl
Artikel geplaatst op: 12 oktober 2015 - 16:38

Gerelateerd

Delen