Dooijes Binnenhuis interieur: al 10 jaar in Almere

DE UITGEVERIJ – Dooijes Binnenhuis is alweer tien jaar de Almeerse specialist op het gebied van designmeubelen, verlichting, kasten, kleden en raambekleding.
Arend Jan Dooijes heeft zijn mooie interieurzaak langzaam opgebouwd op een redelijk stille plek in Almere: bedrijventerrein De Uitgeverij tegen Literatuurwijk aan. Maar dat bevalt uitstekend: “Iedereen weet mij hier zo langzamerhand wel te vinden, en voor de vele klanten van buiten Almere is het een makkelijk te bereiken locatie.” Dooijes vertelt verder: “Ik viel in eerste instantie voor het gebouw, de vormgeving is opvallend, het pand is gebouwd in een spectaculaire punt. Het bleek een mooie showroom te bevatten waarin ik zou kunnen starten, met een winkel met designmeubelen en topmerken verlichting.”
Dooijes Binnenhuis heeft merken als Spectrum, Gelderland, Artifort, Dutch Originals en Montis. Zij werken met jonge ontwerpers en hebben ook klassiekers in de collectie. Zo combineer je oud en nieuw tot ‘Tijdloos Mooi Wonen’. Maar ook de beroemde merken Vitra en Thonet hebben veel mooie klassiekers in de collectie, van Charles en Ray Eames voor Vitra en voor Thonet de stoelen van onder andere Mart Stam en Marcel Breuer.
Kom eens kijken in de showroom aan de Katernstraat 8 in Almere. Meer informatie: dooijesbinnenhuis.nl of bel 036-5498248. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 16 november 2015 - 12:21

Gerelateerd

Delen