'Proefwonen' in Almeerse studentenwoning

STAD CENTRUM – Studenten konden afgelopen zaterdag ondervinden hoe het is om in een Almeerse studentenwoning te wonen. Ambassadeurs Fleur Broer en Jim Bisschop van Student in Almere gaven voorlichting over studentenhuisvesting in een geïmproviseerde studenten-woonkamer op de begane grond van de bibliotheek in Stad.
De geïmproviseerde woonkamer op de begane grond van de bibliotheek in Stad moest andere aankomende studenten een idee geven hoe een studentenhuis er ongeveer uitziet. Blijven slapen kon helaas niet... (Foto: Fred Rotgans)

Tijdens het studentenevenement PROOF! gaven zij, door middel van een geïmproviseerde studenten-woonkamer, informatie over het woningaanbod van Ymere en GoedeStede. Ook gaven zij informatie over praktische zaken als inschrijving, stroom en internet en tips over het goedkoop inrichten van een woning.
Met PROOF! informeert Student in Almere (toekomstige) studenten over studentenhuisvesting in Almere. Hoe is het om als student in Almere te wonen? Wat moet je doen om je eigen plekje te vinden? Waar begint je zoektocht naar een woning en waar moet je aan denken? Hoe groot zijn de studentenwoningen? De ambassadeurs wonen zelf ook in een studentenwoning, dus naast informatie over praktische zaken delen zij ook hun eigen ervaringen. Meer informatie: www.studentinalmere.nl
Artikel geplaatst op: 19 november 2015 - 13:40

Gerelateerd

Delen