Vrijstaand wonen in De Houtzagerij in Nobelhorst

NOBELHORST - Stel je eens voor, je woont in dit mooie buurtje, omzoomd door water. Overal zie je verschillende huizen. Van charmant bescheiden, tot opvallend en statig. Niets is recht-toe-recht-aan. Kronkelend en speels zijn de sleutelwoorden. Het buurtje is groen, ligt aan het Vitens waterterrein, heeft verrassende hoekjes en een sfeervol plein. Via de laan, gesierd door grote bomen, bereik je je huis. Aantrekkelijk? Maak kennis met 'De Houtzagerij' in de Reinwaterbuurt (veld 4).
Een vrijstaand huis in De Houtzagerij ligt aan het water en heeft een sfeervol uiterlijk. (Foto: aangeleverd)

Dit vrijstaande huis ligt aan het water en heeft een sfeervol uiterlijk. Er is keuze uit vier verschillende architectuurstijlen. Alle vrijstaande aankleedhuizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de etage, luxe sanitair, complete keuken en een steiger aan het water. Het basishuis is ruim met een oppervlakte van 163 m2. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt.
Op 12 december tijdens de kerstmarkt in Nobelhorst vertelt buurtmakelaar Madeleen je graag meer over deze vrijstaande aankleedhuizen. Kan je niet wachten tot 12 december, neem dan contact op met Buurtmakelaar Madeleen via: madeleen@woneninnobelhorst.nl of bel 06-51821038.
Wil jij meer weten over Nobelhorst, het dorp van Almere? Onze informatieschuur is meerdere keren per week geopend om geïnteresseerden te informeren. Of kom langs tijdens onze kerstmarkt op 12 december bij onze buurtschuur van 11.00 tot 15.00 uur. Of neem eens een kijkje op www.nobelhorst.nl of www.nobelsleven.nl. Tot ziens in Nobelhorst!
Artikel geplaatst op: 19 november 2015 - 13:49

Gerelateerd

Delen