Belangstelling voor wonen in DUIN is groot

DUIN - De belangstelling voor wonen in DUIN, een gebiedsontwikkeling van Amvest in Almere, is groot. De eerste 90 eengezinswoningen in deelgebied Zuiderduin zijn allemaal voor oplevering verhuurd en verkocht.
De nieuwe bewoners van DUIN zijn enthousiast over het bijzondere duinlandschap met hoogteverschillen, slingerende woonstraten en schelpenpaadjes. (Foto: aangeleverd)

"Het concept van DUIN slaat aan" aldus Wienke Bodewes, algemeen directeur van Amvest. "De nieuwe bewoners zijn enthousiast over het bijzondere duinlandschap met hoogteverschillen, slingerende woonstraten en schelpenpaadjes, de locatie aan het water, dicht bij de A6 en A1. En natuurlijk de hoge kwaliteit van de woningen, de keuzevrijheid en het korte bouwproces."
Begin oktober is ook gestart met de bouw van de eerste drie appartementengebouwen in DUIN. Deze gebouwen staan in deelgebied Kop Zuid, nabij het trainingscenter van Carnival waarvan de bouw in hoog tempo vordert. Ook voor deze appartementen is bijzonder veel belangstelling.
DUIN is een circa 100 hectare groot duingebied met stranden, duinen en bossen aan het IJmeer met Almere in de rug en zicht op Amsterdam. In dit nieuwe landschap realiseert Amvest de komende tien tot vijftien jaar in totaal circa 3.000 woningen, horeca, hotel(s), winkels, zorgvoorzieningen, onderwijs, kantoren, welness en leisure.
Artikel geplaatst op: 19 november 2015 - 15:55

Gerelateerd

Delen