Havenaren bouwen hun droomhuis in De Laren

DE LAREN - In de nieuwe woonwijk De Laren zijn de eerste zelfbouwers gestart met de bouw van hun droomhuis. Heipalen worden geslagen en bij bepaalde kavels is te zien dat de bouw gestaag vordert. De eerste huizen zullen in het vroege voorjaar van 2016 al klaar zijn.
De kavels in de nieuwe woonwijk De Laren was voor Havenaren een ultieme kans om in hun geliefde stadsdeel door te stromen naar een nieuw huis. (Foto: Feenstra Fotografie)

Veel zelfbouwers in De Laren woonden al in Almere Haven. De kavels in deze nieuwe woonwijk in het oudste stadsdeel van Almere, was voor deze Havenaren een ultieme kans om in hun geliefde stadsdeel door te stromen naar een nieuw huis. Omdat het huis zelf wordt gebouwd hebben de kopers precies bepaald hoe zij willen wonen. Het vervullen van specifieke woonwensen zorgt ervoor dat hun huis straks past als een warme handschoen.
De Laren is een groene woonwijk waar toekomstige bewoners meteen worden bediend met voorzieningen zoals een nieuwe supermarkt, een school, kleinschalige sportvoorzieningen, recreatie en volkstuinen.
Wie interesse heeft in kavels in De Laren, kan kijken op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/delaren. Er zijn op dit moment nog enkele kavels beschikbaar. De verwachting is dat in 2016 nieuwe kavels in De Laren op de markt worden gebracht.
Artikel geplaatst op: 19 november 2015 - 14:17

Gerelateerd

Delen