Start verkoop nieuwe kavels en huizen in Nobelhorst

NOBELHORST – Er gaan zaterdag 30 januari weer nieuwe zelfbouwkavels en aankleedhuizen in Nobelhorst in verkoop. Deze kavels en huizen liggen in de Vaartuinenbuurt in Veld 11, deze plek wordt De Dorpshaven genoemd. Hier leven de nieuwe bewoners aan en met het water.
Er is genoeg keus in dit nieuwe veld; een eigen zelfbouwkavel waar een vrijstaand huis op gebouwd kan worden of een kant-en-klaar aankleedhuis. De verkoop op 30 januari is van 11.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in de informatieschuur in Nobelhorst. Wie het eerst komt, heeft eerste keus.
In dit nieuwe veld gaan zestien kavels op verschillende mooie plekken aan het water en aan de laan in de verkoop. Op deze kavels kan een eigen vrijstaande droomhuis gebouwd worden. De grootte van de kavels ligt ongeveer tussen de 204 en 322 vierkante meter. Een kavel voor een vrijstaand huis is te koop vanaf circa 80.000 euro.
De afwisseling van aankleedhuizen is groot in De Dorpshaven: van een stoer pakhuis aan het water tot een charmante havenmeesterwoning en vriendelijk energie-neutraal gezinshuis. Een aankleedhuis is een duurzaam basishuis met alles erop en eraan die de koper naar eigen wens en budget verder kan aankleden met allerlei extra’s. De aankleedhuizen zijn te koop vanaf circa 176.000 euro tot 289.000 euro v.o.n. (prijzen onder voorbehoud tot aan start verkoop).
De Dorpshaven is het eerste deel van de Vaartuinenbuurt dat ontwikkeld wordt. Vanuit de haven is een ontspannen tochtje met roeiboot of kano goed mogelijk om zo Nobelhorst vanaf het water te beleven. In De Dorpshaven komen aankleedhuizen, zelfbouwkavels en huurhuizen.
Op zaterdag 23 januari om 11.15 uur vindt er een rondleiding plaats. Niet alleen kunnen geïnteresseerden Nobelhorst zien, ook wordt De Dorpshaven aangedaan.
Nobelhorst

In Almere Hout ontstaat (buurt voor buurt) een compleet nieuw dorp. Nobelhorst ligt ideaal tussen bos en weiland en ook Almere Haven, het centrum van Almere Stad en het Gooi is met 10 minuten per auto te bereiken. In Nobelhorst hebben bewoners invloed op de inrichting en het beheer van de wijk. Meer weten over Nobelhorst en het actuele aanbod van de aankleedhuizen en kavels: nobelhorst.nl. Meer informatie over de nieuwste zelfbouwkavels is te vinden op: ikbouwmijnhuisinalmere.nl
Artikel geplaatst op: 19 januari 2016 - 11:02

Gerelateerd

Delen