Rotonde-bewoners kunnen weer door hun tuin lopen

MUZIEKWIJK – Waar ze in de zomer van vorig jaar nog aankeken tegen een overwoekerde en verwilderde tuin, zijn de bewoners van woonzorgcentrum De Rotonde aan het Mozartplantsoen nu heel blij met de werkzaamheden van de Tomingroep. De tuin ligt er prachtig bij.

In vergelijking met vorig jaar ligt het Mozartplantsoen er nu weer prachtig bij. Bewoners zijn dik tevreden. (Foto: Hans Böke)


Door bezuinigingen op het groenonderhoud in de stad schoonde de gemeente de tuin minder vaak op. Dat was een doorn in het oog van de bewoners. De gemeente erkende dat het onkruid in de tuin te hoog stond en had de aannemer die verantwoordelijk was voor het onderhoud er op aangesproken. Inmiddels zijn de bewoners dik tevreden over hoe de tuin er nu uitziet. Mevrouw Bot: “Eens per twee maanden komen de heren van de Tomingroep met hark en schoffel het Mozartplantsoen onderhouden. Wij zijn hier heel blij mee, want nu kunnen we veilig over de paden lopen en genieten van het plantsoen. Het is een enorm verschil, het plantsoen nu en vorig jaar. Dankjewel gemeente en Tomingroep.”

Artikel geplaatst op: 12 september 2017 - 16:58

Gerelateerd

Delen