Infomarkt over voortgang uitbreiding Lelystad Airport

ALMERE – Na de eerste drukbezochte Informatiedag in het najaar van 2016, organiseren provincie Flevoland, gemeente Lelystad en Lelystad Airport op zaterdag 11 november opnieuw een informatiemarkt over de uitbreiding van het vliegveld. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in het Aviodrome.
De werkzaamheden aan de luchthaven zijn in volle gang. In april 2019 moeten de eerste passagiersvluchten vertrekken vanaf een vernieuwd en uitgebreid Lelystad Airport. Op de informatiemarkt presenteren tal van partijen die betrokken zijn bij de uitbreiding van Lelystad Airport zich. Dat gebeurt aan de hand van de thema’s: bereikbaarheid, werken en leren, omgeving, bouwen en vliegroutes. Voor dat laatste thema wordt onder meer een stand ingericht met kaarten en geluidssimulaties.
Meer informatie over de infomarkt, de Airportkrant en de luchthavenontwikkeling is te vinden op de site uitbreidinglelystadairport.nl. Toegang tot de Infomarkt in het Aviodrome is gratis op vertoon van de advertentie die in de Airportkrant is afgedrukt. Papieren exemplaren van deze advertentie zijn tot 11 november ook af te halen bij stadhuis Lelystad, provinciehuis Flevoland en de terminal van Lelystad Airport.
Artikel geplaatst op: 30 oktober 2017 - 14:16

Gerelateerd

Delen