Tovertuinen Oranjehuis in Poort geopend

POORT– Twee ruimtes in het Oranjehuis zijn door Stichting Het Vergeten Kind ingericht en omgetoverd tot twee prachtige tovertuinen waar kinderen met elkaar en met de zorg van de kinderwerkers tot rust kunnen komen en hun belevingen even kunnen vergeten. Maandag 20 november vond de officiële opening plaats.
Het Oranjehuis van Blijf Groep in Almere Poort is 12 oktober officieel geopend. Een huis met 28 appartementen waar vrouwen en kinderen tijdelijk kunnen wonen na een periode van huiselijk geweld. Het kantoor is op de eerste verdieping en op de begane grond zijn 3 ruimtes voor respectievelijk baby‘s/peuters, kleine kinderen en een ruimte voor jongeren.
Woezel en Pip

De inrichting van de Tovertuinen is geïnspireerd op de avonturen van Woezel en De Pip. De Lions uit 12 districten hebben daarvoor geld opgehaald. De Lions Nederland vierden hun 100 jarig bestaan en middels de verkoop van bloembollen konden 7 tovertuinen in Nederland gerealiseerd worden. Blijf Groep Flevoland Gooi en Vechtstreek kwam in aanmerking voor een tovertuin verdeeld over 2 ruimtes
Artikel geplaatst op: 21 november 2017 - 14:43

Gerelateerd

Delen