Waterlandseweg opnieuw afgesloten vanwege heiwerkzaamheden

ALMERE - De Waterlandseweg is in het weekend van vrijdag 1 december 20.00 uur tot maandag 4 december 6.00 uur in beide richtingen dicht. De weg is vanuit Stad richting Zeewolde, tussen 20.00 en 6.00 uur, afgesloten op woensdag 29 en donderdag 30 november en maandag 4 en dinsdag 5 december.

Voor de verbreding van de A6 worden verschillende viaducten over de A6 verbreed en vernieuwd. Dit geldt ook voor het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug. De komende periode voert aannemerscombinatie Parkway6 hier heiwerkzaamheden uit. Voor de veiligheid van de wegwerkers en de weggebruikers wordt tijdens het werk de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 geheel of gedeeltelijk afgesloten. Om de hinder voor het verkeer te beperken vinden de werkzaamheden en afsluitingen in de avond en nacht plaats.
Om van de ene naar de andere kant van de snelweg te komen (Stad naar Haven en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6).
Artikel geplaatst op: 28 november 2017 - 13:40

Gerelateerd

Delen