Woning Oosterwold in tv-programma

OOSTERWOLD – De energieleverende Lofthome van Carla en Daan Fröger is op dinsdag 5 december te zien in het programma BinnensteBuiten op NPO-2. Het stel woont in een energieleverende Lofthome bungalow met warmtepomp, zonnepanelen, regenwateropvang met hergebruik, waterontkalking, levensloopbestendig en vrije indeelbaarheid.
Cameraman Danny Weijman maakt opnamen in Oosterwold voor het tv-programma BinnensteBuiten. (Foto: aangeleverd)

De vereiste stadslandbouw in Oosterwold heeft het stel ingevuld met een boomgaard, moestuin en samen met buren houden ze kippen die om hun woning scharrelen.
Het tv-programma BinnensteBuiten biedt aandacht aan huis en interieur, tuin en natuur en eten en drinken. Recent werden bij Carla en Daan Fröger in Oosterwold opnamen gemaakt. Recent fungeerde hun Lofthome voor een trendprogramma van de ING Bank ook als huis-van-de-toekomst. Mede vanuit het bijzondere zelfvoorzienende karakter van Oosterwold. Carla en Daan Fröger zijn mede-grondlegger van het Lofthome woonconcept. In Nederland staan er al meer dan vijftig en in Almere zijn ze in Nobelhorst, Poort, Overgooi en Oosterwold te vinden. De woning met een interview met de bewoners wordt is te zien op dinsdag 5 december van 18.45 tot 19.20 uur.
Artikel geplaatst op: 28 november 2017 - 10:35

Gerelateerd

Delen