Bouwmogelijkheden zelfbouwkavels De Hoeve

NOBELHORST - Om toekomstige zelfbouwers nog meer duidelijkheid te geven wat de bouwmogelijkheden van een kavel zijn, wordt bij de nieuwe zelfbouwkavels in het buurtje De Hoeve in Nobelhorst het maximaal te bouwen bruto vloeroppervlak (m2) per kavel vermeld.
In de kavelpaspoorten wordt ook altijd vermeld wat het maximale bouwvlak van de kavel is en welke bouwregels er gelden. (Foto: aangeleverd)

Zelf een huis bouwen is een wens van velen. De gemeente brengt vanuit IkbouwmijnhuisinAlmere elk jaar nieuwe zelfbouwkavels op de markt, waarop vrijstaand of geschakeld gebouwd kan worden. Van (heel) groot tot klein(er). Om toekomstige zelfbouwers nog meer duidelijkheid te geven wat de bouwmogelijkheden van een kavel zijn, wordt bij de nieuwe zelfbouwkavels in het buurtje De Hoeve in Nobelhorst het maximaal te bouwen bruto vloeroppervlak (m2) per kavel vermeld. Voor het kiezen van de juiste kavel, is het belangrijk een goed beeld te hebben of de toekomstige woonwensen passen op de ruimte die beschikbaar is. In de kavelpaspoorten wordt ook altijd vermeld wat het maximale bouwvlak van de kavel is en welke bouwregels er gelden. Voor de bouw van het droomhuis mag het totale bouwvlak worden benut, kleiner bouwen mag altijd. Wie in aanmerking wil komen voor een zelfbouwkavel in De Hoeve, kan zich inschrijven tot en met 7 februari a.s. Kijk voor meer informatie op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/kavelshoeve.
Artikel geplaatst op: 19 januari 2018 - 15:37

Gerelateerd

Delen