Gemeente presenteert plannen renovatie Hefbrugweg

DE VAART – De Hefbrugweg wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag en tevens wordt het straatwerk aangepakt. De werkzaamheden beginnen half april. De gemeente organiseert op maandag 19 maart een informatiebijeenkomst voor de bedrijven aan het betreffende deel van het bedrijventerrein De Vaart.
De gemeente Almere heeft aan BAM Infra B.V. de opdracht gegeven tot renovatie van de Hefbrugweg. De werkzaamheden beginnen half april. De Hefbrugweg wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag en tevens wordt het straatwerk aangepakt. Na voltooiing van de werkzaamheden ligt er een mooie nieuwe weg. De bereikbaarheid van de bedrijven is gegarandeerd. Er komen omleidingen en de weg is tijdens de werkzaamheden slechts in een richting berijdbaar. De omleidingen worden met borden aangegeven. Een week voor aanvang van de werkzaamheden ontvangen de betreffende bedrijven een brief met nadere informatie over de planning en fasering van de werkzaamheden.
De informatiebijeenkomst op maandag 19 maart wordt gehouden van 16.00 tot 17.00 uur in het pand van MCFE, aan de Hefbrugweg 77a, tegenover Kras Recycling. De inloop is vanaf 15.45 uur, met koffie en thee. Aanmelden via email: Nicole.van.ruitenbeek@bam.com. Wie verhinderd is, kan via dit emailadres de presentatie van de bijeenkomst opvragen.
Artikel geplaatst op: 01 maart 2018 - 09:48

Gerelateerd

Delen