Suburbia in de Buurt zoekt spelers voor Almere mijn Thuis

ALMERE - Suburbia in de Buurt verzamelt momenteel verhalen van mensen die in Almere wonen. Het theatergezelschap is op zoek naar mensen die willen meespelen in de voorstelling die aan de hand van deze verhalen wordt gemaakt.

'Almere mijn Thuis' is het eerste deel van een drieluik, waar Suburbia de komende drie jaar aan werkt. Suburbia wil de verhalen van Almeerders horen en ze op allerlei manieren delen met elkaar en zo vastleggen voor de toekomst. De verhalen gaan over de vragen ‘Wat betekent voor jou ‘thuis’?’ en ‘Hoe werd Almere jouw thuis?’. Het theatergezelschap wil honderd verhalen verzamelen van mensen die uit verschillende delen van het land, of de wereld kwamen, en die op verschillende momenten in verschillende wijken van Almere zijn komen wonen.
Vanaf eind maart wordt er samen met twee theatermakers gewerkt aan de voorstelling. In juni maakt Suburbia een tournee langs de verschillende stadsdelen, en in september speelt de groep nog een keer in KAF.
Almeerders die niet in Almere geboren zijn kunnen zich aanmelden. Suburbia neemt dan contact op en nodigt de aanmelders uit voor een bijeenkomst op donderdag 15 maart waar meer informatie gegevens wordt en de groep spelers wordt samengesteld.
Meer informatie en aanmelden: www.suburbiaindebuurt.nl.
Artikel geplaatst op: 01 maart 2018 - 12:12

Gerelateerd

Delen