Schetsen met een architect in de Kavelwinkel

STAD CENTRUM - De Almeerse architect Olof van der Linden zal mensen die zelf willen bouwen donderdag 29 maart, in de Kavelwinkel, op sleeptouw nemen bij het ontwerpen van een huis.
Olof van der Linden. (Foto: aangeleverd)

Het vertrekpunt bij het zelf bouwen van een huis is het concreet maken van de woonwensen, ook wel het Programma van Eisen genoemd. In drie sessies visualiseert Olof van der Linden de belangrijkste punten waar op te letten bij het maken van een Programma van Eisen. Een Programma van Eisen geeft handvaten om na te denken hoe je wilt wonen, de belangrijkste waarde van zelfbouw. Wie deelneemt aan de sessies krijgt een handig moodboard mee naar huis om thuis aan de slag te gaan met het visualiseren van de gewenste woningstijl. De sessies starten om 17:45, 18:30 en 19:15 uur. Aanmelden is niet nodig.
De schetssessies zijn onderdeel van de Oriëntatieavond over de woningbouwontwikkelingen in Villapark Vogelhorst. Trotse bewoners, projectontwikkelaars en zelfbouwadviseurs van IkbouwmijnhuisinAlmere staan klaar om alle vragen over de woonmogelijkheden in Vogelhorst te beantwoorden. Meer informatie: www.villaparkvogelhorst.nl.
Artikel geplaatst op: 27 maart 2018 - 13:29

Gerelateerd

Delen