Almeerder start Klein Wonen Magazine

ALMERE – De Almeerse ex-journalist Raymond Kool is een digitaal magazine gestart over alle vormen van klein wonen. Van tiny houses tot woonboten, van yurts tot micro-appartementen en van woonbusjes tot studentenwoningen.
Raymond Kool start het Klein Wonen Magazine. (Foto: aangeleverd)

Kool was tot een aantal jaren terug verslaggever bij De Almare, dat inmiddels ter ziele is gegaan. Met het digitale magazine gooit hij het over een andere boeg. “Almere loopt voorop met experimentele bouwinitiatieven, waaronder verschillende projecten om kleiner, duurzamer en betaalbaarder te kunnen wonen”, zegt Kool die het Klein Wonen Magazine ieder kwartaal wil uitbrengen.
De eerste editie is door middel van een crowdfundingcampagne opgezet. “Dit is om het eerste nummer te bekostigen en een vruchtbare start te bewerkstelligen”, stelt Kool. We hebben de prijs bewust laag gehouden, omdat een groot aantal abonnees het enige goede fundament onder een magazine is. Via de crowdfunding lees je Klein Wonen Magazine al voor 1,25 euro.”
Informatie over het magazine is te vinden op de website www.kleinwonenmagazine.nl. ,"Lezers kunnen ons ook volgen op Facebook en Instagram of lid worden van onze Facebookgroep Klein Wonen. Daarin kun je lekker kletsen, tips uitwisselen, ervaringen delen, vragen stellen of ideeën lanceren op het gebied van klein wonen’’, besluit Kool.
Artikel geplaatst op: 20 maart 2018 - 10:54

Gerelateerd

Delen