Tuinverbouwer Rob Verlinden krijgt erepenning

ALMERE - Burgemeester Franc Weerwind reikte vrijdag 25 mei, tijdens de opname van de Jubileum uitzending van ‘Robs Grote Tuinverbouwing’, de Erepenning uit aan Rob Verlinden
(Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)
.
Rob Verlinden is het schoolvoorbeeld van iemand die zich al vele jaren inzet als ambassadeur van Almere. Hij heeft de kracht en het bereik van zijn televisieprogramma’s ingezet voor het positief op de kaart zetten van Almere als bijzondere, groene stad.
Zo kreeg eerder het stadscentrum een TV-special met kerst in de binnenstad, waar duizenden mensen voor naar Almere kwamen om de bijzondere binnentuin in de Schutterstraat te bekijken. De Floriade en Growing Green genoten een eigen uitzending, waarin Rob op zijn manier laat zien waarom dit zo belangrijk is voor Almere. Ook daar trok de openbare Floriade-tuin die hij achterliet een groot publiek, dat op die manier een eerste kennismaking met de Floriade kreeg.
Zijn hart voor Almere en haar inwoners steekt Verlinden niet onder stoelen of banken. En ook nu, tijdens deze Jubileum uitzending, zet hij Almere wederom in de schijnwerpers.
Sinds 1995 woont Rob Verlinden in Almere. In een kleurrijk huis, in een mooie groene wijk. Dat is hem op het lijf geschreven. Hij is gek op de bouwstijl in de wijk en hij weet anderen met veel passie en overtuiging te vertellen hoe fijn het is om in Almere te wonen.
Artikel geplaatst op: 29 mei 2018 - 09:19

Gerelateerd

Delen