Inschrijving nieuwe kavels van start

NOBELHORST - Goed nieuws voor zelfbouwers. Vanaf maandag 11 juni start de inschrijving voor kavels in Het Laar in Nobelhorst en in het centrum van Homeruskwartier. In Nobelhorst kan er vrijstaand worden gebouwd, in Homeruskwartier Centrum gaat het om geschakelde woningen.
Vanaf maandag 11 juni start de inschrijving voor kavels in Het Laar in Nobelhorst en in het centrum van Homeruskwartier. (Foto: Katja van de Valk)

Alle belangrijke informatie zoals kavelpaspoorten, kavelprijzen en het inschrijfformulier zijn vanaf 11 juni te vinden op de website van IkbouwmijnhuisinAlmere. De inschrijving sluit 20 juni. Notariskantoor Heldoorn Eggels uit Almere zal een loting verrichten.
Om zelfbouwers op weg te helpen, is er tijdens het Expertteam Zelfbouw van 14 juni uitgebreide informatie te vinden over deze nieuwe kaveluitgifte. Naast zelfbouwprofessionals zijn ook de projectleiders van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden over onder andere inrichtingsplannen en bouwregels. Gastvrouw Jolly uit Nobelhorst is er voor alle vragen over het wonen in Nobelhorst.
Meer informatie over nieuwe kavels en het Expertteam Zelfbouw: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl.
Artikel geplaatst op: 05 juni 2018 - 07:00

Gerelateerd

Delen