Feestelijke heropening gezondheidscentrum De Spil

STEDENWIJK – Gezondheidscentrum De Spil aan het ’s-Hertogenboschplein heeft na een ingrijpende verbouwing op maandag 4 juni haar deuren weer geopend. Alle zorgverleners van gezondheidscentrum De Spil en De Schakel werken nu samen onder één dak. Zaterdag 23 juni is er een feestelijke opening van De Spil.
De Spil en De Schakel hebben de krachten gebundeld en werken in het vervolg vanuit één gezondheidscentrum. In dit nieuwe, moderne en complete gezondheidscentrum kunnen cliënten terecht bij de vertrouwde gezichten van hun eigen huisartsen, apotheekmedewerkers, wijkverpleegkundigen, fysiotherapeuten, verloskundigen en andere zorgverleners.
Zorgpunt in De Kiekendief

Het Zorgpunt in woonzorgcentrum De Kiekendief aan het Kolkplein 1 is ook op 4 juni van start gegaan. Dit is een extra service van de Zorggroep voor cliënten die iets verder van De Spil af wonen. Op afspraak kunnen zij hier terecht bij de huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut en diëtist. Natuurlijk komt de huisarts zo nodig ook bij cliënten thuis.
Feestelijke opening

Zaterdag 23 juni is de feestelijke opening van De Spil voor cliënten, bewoners van Stedenwijk en Centrum en relaties. De Brassband loopt van De Schakel naar De Spil, waar leuke activiteiten zijn voor jong en oud, zoals een gezondheidsmarkt.
Artikel geplaatst op: 06 juni 2018 - 17:26

Gerelateerd

Delen