Knorren en indianenkreten: speuren in Almere

ALMERE - Stad & Natuur heeft deze zomervakantie maar liefst vier speurtochten op verschillende mooie plekken in Almere.
Kinderen kunnen tijdens de zomervakantie maar liefst vier verschillende speurtochten doen bij Stad & Natuur. (Foto: Jorn van Eck)

Op Kinderboerderijen de Beestenbende in Buiten en Den Uylpark in Stad is speurtocht Vinny het Varken. “Je komt op plekken die je nog niet eerder hebt gezien en je maakt kennis met de dieren die in het park wonen, zoals vlinders en konijnen”, aldus Yves Lodewijks, beheerder De Beestenbende. Kraak jij de code? Dan is er een verrassing!
Lammetje Luit

In het Vroege Vogelbos heeft Stad & Natuur een kudde schapen die helpt bij het bestrijden van de reuzenberenklauw. “Tijdens de speurtocht Lammetje Luit ontdekken de kinderen en hun ouders hoe het leven van een schaap er uit ziet” vertelt Anita Seele, beheerder Schaapskooi.
Indianenspeurtocht

De zomervakantie staat bij Stad & Natuur op De Kemphaan in het teken van indianen. Ga met de speurtocht naar buiten om te zien of indianen zouden kunnen leven op de Kemphaan. “De kinderen gaan op zoek naar eten, beschutting, slaapplek en dieren waarop gejaagd zou kunnen worden.” aldus Roos van Kesteren, medewerker programmering.
Alle drie de speurtochten zijn te koop via de website www.stadennatuur.nl (klik op winkel) of op de locaties zelf.
Artikel geplaatst op: 17 juli 2018 - 04:00

Gerelateerd

Delen