Stedenwijk blij met De Veldhoek

STEDENWIJK - Wethouder Jan Hoek heeft de collectieve ruimte “de Veldhoek” aan de Deurnestraat 40 in Stedenwijk Zuid officieel geopend. De Veldhoek was bijna te klein voor de vele enthousiaste buurtbewoners en andere belangstellenden die bij de opening aanwezig waren.
Gezellige drukte bij de opening van de Veldhoek in Stedenwijk. (Foto: aangeleverd)

Jan Hoek sprak lovende woorden over de initiatieven van het Collectief Stedenwijk Zuid Groen in de Veldhoek en in de buurt. Het buurtcollectief nam de complimenten van gemeentevertegenwoordigers en betrokken organisaties zijn dankbaar in ontvangst en is trots op de vele activiteiten die in de Veldhoek worden georganiseerd. De activiteitenkalender voor het eerste kwartaal is afgelopen week in de bus gedaan in het Limburg- en Brabantkwartier. Elk seizoen zal er een kalender verschijnen die in de buurt bezorgd wordt en op social media en in de krant zal verschijnen.
Gezellig

De gemeente en woningbouwvereniging de Alliantie hebben het mogelijk gemaakt dat de ideeën in de Veldhoek kunnen worden uitgevoerd. waar veel buurtbewoners en andere belangstellenden inspiratie hebben opgedaan. Kinderen en volwassenen uit de buurt hebben er een gezellig plekje bij gekregen om elkaar te ontmoeten en leuke activiteiten met elkaar te ondernemen..
Een activiteitenkalender ontvangen of meedoen, mail naar collectiefstedenwijkzuidgroen@gmail.com
Artikel geplaatst op: 29 januari 2019 - 09:56

Gerelateerd

Delen