Advertorial
'Dit is een geweldige 2-onder-1-kap woning'

Start verkoop van tweede fase van het Larense Veld

ALMERE - Deze zomer verhuist de familie Vermeulen-Deijs na 10 jaar in de Literatuurwijk te hebben gewoond, naar hun nieuwe 2-onder-1-kap woning in Larense Veld. Jozefine Deijs vertelt enthousiast: "Ik ben opgegroeid in Almere Haven en het was mijn wens om terug te keren. We hielden de ontwikkelingen in de gaten en toen kwam Larense Veld in beeld."
(Foto: aangeleverd)

Deijs vervolgt: “Met name de ligging in Almere Haven nabij Kromslootpark en het Gooimeer zijn ideaal. Zoveel groen en water dichtbij huis biedt ons gezin met drie jonge kinderen vele recreatieve en sportieve mogelijkheden. Verder wonen familie en vrienden in de buurt, nog een extra reden om voor dit project te kiezen.”
Duurzaamheid

Zowel de ligging, grootte van de woning als ook de diverse duurzaamheidsaspecten zijn een groot voordeel. De woningen worden niet op aardgas aangesloten en beschikken over een eigen lucht-water-warmtepomp. “Als deze niet aanwezig waren geweest, hadden we zelf duurzaamheid bevorderende maatregelen genomen. Aanvullend leggen wij nog een grijswater-circuit aan, zodat we regenwater kunnen gebruiken voor de tuin en voor het spoelen van de toiletten”, zegt Martijn Vermeulen.
Keuzeopties

De keuzeopties via Homestudios waren uitgebreid. De familie Vermeulen-Deijs koos onder andere voor een serre en een uitbouw met openslaande deuren. Met vier kamers op de verdieping en dakramen op zolder heeft straks elk gezinslid van de familie Vermeulen-Deijs een heerlijke eigen plek in hun nieuwe 2-onder-1-kapwoning. “Wij kijken uit naar het moment dat wij de sleutel mogen ontvangen en onze nieuwe woning in het Larense Veld ons nieuwe thuis gaat worden”, zeggen Deijs en Vermeulen enthousiast.
Voor degenen die ook interesse hebben om hier te wonen, start binnenkort de verkoop van de tweede fase van het Larense Veld. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.larensveld.nl.
Artikel geplaatst op: 15 april 2019 - 10:02

Gerelateerd

Delen