Nog 30 bouwkavels te koop in Nobelhorst en Duin

ALMERE - Droom je ervan zelf een huis te bouwen in het dorpse Nobelhorst of in strandstad Duin? Er zijn nog kavels in diverse afmetingen beschikbaar in deze wijken.

(Impressie: EVE Architecten)


In het buurtje De Houtwal in Nobelhorst bouw je je huis aan een van de drie groene houtwallen. Je kunt hier een vrijstaande woning of een rijhuis laten bouwen in een zacht glooiend landschap. Hier geniet je tijdens alle seizoenen optimaal van de natuur om je heen. De prijzen variëren van € 83.500 tot € 195.000, de grootte van de bouwgrond ligt tussen de 97 tot 392 m2.
Meer informatie: ikbouwmijnhuisinalmere.nl/kavelsdehoutwal

Boomrijk


In de buurt Boomrijk in Duin liggen kavels voor vrijstaande woningen in het oorspronkelijke Muiderbos. De mooiste bomen vormen de basis voor een boomrijk woonlandschap. Een mooie afwisseling op de omliggende duinen. Luxe wonen met veel privacy staat in Boomrijk centraal. De kavels liggen verdeeld over drie hofjes. De prijzen variëren van € 207.500 tot € 228.000. De grootte van de bouwgrond varieert van 200 tot 235 m2. De woningen mogen maximaal twee bouwlagen hebben. Om een divers straatbeeld met samenhang in stijl en materiaal te krijgen, is een beeldkwaliteitsplan van toepassing.
Meer informatie: ikbouwmijnhuisin.almere.nl/duin
Wil je meer weten over het bouwen van je eigen huis of over onze laatste beschikbare kavels? Kom dan eens langs in de Kavelwinkel of maak een afspraak. Onze adviseurs zelfbouw vertellen je er graag meer over. Kijk op: ikbouwmijnhuisinalmere.nl.

Artikel geplaatst op: 20 september 2019 - 09:03

Gerelateerd

Delen