Almeerse huizen in kerstsfeer

ALMERE – In deze donkere dagen voor Kerst worden de straten weer opgevrolijkt door sfeervol verlichte huizen. De familie Van Raam uit de Kruidenwijk pakt het anders aan met de kerstversiering. Hun voortuin is juist bij daglicht een feestje om te zien met alle kerstknuffles die Fred en Ineke hebben opgehangen. 

(Foto: Fred van Raam)

Almere DEZE WEEK riep lezers die hun huis uitbundig hebben versierd op om foto’s in te sturen. Een selectie van de ingezonden foto’s kreeg een plekje in de krant.

 

Zo heeft de familie Jelsma uit de Makreelstraat in de Waterwijk dit jaar flink uitgepakt met de kerstversiering. 

 

Sjon van den Berg heeft ook zijn best gedaan in de voortuin van hun huis aan de Achtknoop in de Noorderplassen, met feestelijke verlichting en vrolijke kerstfiguren. 

 

Carla Bleuel schreef een lieve kerstgroet voor familie, vrienden, de postbode én de krantenbezorgers op haar raam: "Kerst is het feest van vriendschap en gezelligheid, lekker snoepen met een glimlach op ons gezicht, samen nieuwe herinneringen maken."

 

Het appartement van Wim Dovianus in de Boulevardflats aan de Elburgkade is ook helemaal in kerstsfeer gebracht en Richard van Dalen heeft gezorgd voor een feestelijke aankleding van de loungehoek in hun tuin. 

 

Aan de Zeebodemkolonistenweg In Oosterwold tot slot heeft Hennie Keijzer van Dijk ook de nodige feestverlichting aangebracht.

Artikel geplaatst op: 20 december 2019 - 14:44

Gerelateerd

Delen