Inloopavond Highnote druk bezocht

STAD CENTRUM - Honderden belangstellenden kwamen vorige week af op de informatieavond voor het nieuwe wooncomplex Highnote, dat verrijst op de parkeerplaats aan de Landdrostdreef, tegenover het politiebureau. 

Op deze avond werden op grote panelen de impressies getoond van het woongebouw Highnote met het woonprogramma en de plattegronden van de 157 huurappartementen, onderverdeeld in twee- en driekamer appartementen. Desiree Broekhuis van gebiedsontwikkelaar AM zegt dat er vooral veel belangstelling was voor de Friends appartementen, waarbij twee personen gezamenlijk een appartement delen, maar wel gescheiden wonen en slapen. Als één van beiden vertrekt, kan de ander zelf een nieuwe huurder zoeken. "Uiteraard hadden veel jongeren daar belangstelling voor, maar het verraste ons dat ook ouderen, die alleen zijn komen te staan, interesse toonden in dit Friends-concept.
Een ieder was welkom om vragen te stellen en reacties te delen met het projectteam, bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Almere, architectuurstudio Studioninedots, Heddes Bouw en Ontwikkeling en gebiedsontwikkelaar AM.

 

Artikel geplaatst op: 09 maart 2020 - 11:49

Gerelateerd

Delen