Krav Maga Almere is Leukste Sportvereniging

ALMERE - Krav Maga Almere mag zich een jaar lang de Leukste Sportvereniging van de provincie Flevoland noemen. De club behaalde tijdens de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging de hoogste combinatie met 53 stemmen en een gemiddeld cijfer van 9,5 punten.
"De vierde editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging leefde enorm onder de sportverenigingen. Vele sportverenigingen bedachten leuke acties in de race om de felbegeerde titels en plaatsten regelmatig nieuwsberichten op social media", vertelt Ellen van der Most, van de organisatie van de verkiezing. "Meer dan dertigduizend mensen stemden op hun favoriete sportvereniging via www.leukstesportvereniging.nl. Zij gaven hierbij rapportcijfers voor sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid van het bestuur."
Tijdens de uitreiking van de prijs werd ook een cheque overhandigd aan Spieren voor Spieren. Met de verkiezing is maar liefst 1.089,95 euro opgehaald voor dit goede doel, dat zich in samenwerking met topsporters inzet om kinderen met een spierziekte te helpen. De verkiezing werd georganiseerd door Vote Company in samenwerking met onder meer Sport FM en Wij Willen Sport.
De volledige uitslag van de gemeente Almere en de provincie Flevoland is te vinden op www.leukstesportvereniging.nl (Foto: website Krav Maga)
Artikel geplaatst op: 08 december 2015 - 15:34

Gerelateerd

Delen