Jeugdsportfonds Almere ontvangt cheque

POORT - Het jeugdsportfonds Almere heeft vrijdagavond in het Topsportcentrum Almere een cheque van 1.000 euro ontvangen van hoofdsponsor Univé verzekeringen.
Voorafgaand aan het Univé Gym Gala kreeg Marianne Remie van het Jeugdsportfonds Almere de cheque overhandigd door Hessel Kingma van Univé. Ook wethouder René Peeters was erbij. (Foto: Fred Rotgans)

Het Jeugdsportfonds Almere wil kinderen, die door financiële problemen niet in clubverband kunnen sporten, op een doeltreffende manier ondersteunen. Door de bijdrage van het Jeugdsportfonds kan ook deze groep kinderen kennis maken met ons alom geprezen verenigingsleven. Het Sportbedrijf Almere van de gemeente had samen met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en Univé Verzekeringen voor minder draagkrachtige kinderen en hun familie kaarten beschikbaar gesteld voor de generale repetitie van het turngala. Samen met de VMCA, het Voedselloket, Humanitas en de basisscholen uit Almere waren veel kinderen en hun families uitgenodigd om gratis bij het evenement aanwezig te zijn. Zij hebben genoten van de spectaculaire show in het Topsportcentrum Almere.
Artikel geplaatst op: 21 december 2015 - 11:10

Gerelateerd

Delen