Gratis het SNS Sportgala bijwonen

OLYMPIAKWARTIER - Op woensdag 20 januari wordt in het Topsportcentrum Almere het SNS Sportgala gehouden met de verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent 2015 van het jaar. Iedereen kan gratis het SNS sportgala bijwonen.

Wie neemt per categorie uiteindelijk de felbegeerde sporttrofee in ontvangst? In de categorie sportman zullen handboogschutter Peter Elzinga, voetballer Joshua Brenet en triatleet Tjardo Visser een gooi doen naar de titel. Bij de vrouwen zijn Inge van Caspel (handboogschieten), Niki Wories (kunstrijden) en Ilona Eversdijk (triathlon) genomineerd. De strijd bij de sporttalenten gaat tussen de dertienjarige badmintonster Amy Tan, de zeventienjarige hockeyer Jonas de Geus en de zestienjarige surfer Sil Hoekstra. De herenhoofdmacht van de Almeerse hockeyclub, het eerste herenteam van handbalvereniging HAVAS en het dames 1 team van de Almeerse hockeyclub nemen het tegen elkaar op in de categorie sportploeg.
De stichting OnbeperkSport zal een aanmoedigingsprijs uitreiken in de categorie Aangepast sporten. Hiervoor zijn genomineerd trainer/coach Jan Hassing, het Hockey G-team van AHC en Team NL skeeleren van de Almeerse schaatsvereniging.
Het evenement wordt georganiseerd door het Sportbedrijf Almere en zal voor de zesentwintigste keer worden gehouden. De avond wordt gepresenteerd door Alex Nelissen. Het spektakel begint om 20.00 uur. Wie het gala gratis wil bijwonen kan zich aanmelden via https://sportbedrijf.almere.nl/index.php?id=3779
Artikel geplaatst op: 09 januari 2016 - 09:27

Gerelateerd

Delen